Bvdd

About09

Hallo

Buro vandiedagen is het ontwerp bureau van Tessa van Reij, een freelance grafisch ontwerper & typograaf woonachtig en werkzaam in Utrecht.
Haar specialisme ligt in typografische illustraties, huisstijl en print ontwerp.
Tessa maakt graag de combinatie tussen handgemaakt en digitaal ontwerp.

STUDIE

2002 – 2007  Design and Technology
> Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU)
2008 – 2012  Grafisch Ontwerp
> Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, Den Haag (KABK)

WERK ERVARING

2013 / Heden  Freelance ontwerper, Buro vandiedagen, Utrecht
April / Juli 2013  Werkstage bij subsoda, Utrecht
April / Juni 2011  Stage bij buro RuSt, Amsterdam
Dec 2007 / Juli 2008  Grafisch ontwerper bij Marketinx BV, Houten
Januari / Juli 2005  Stage TROS internet afdeling (tv zender), Hilversum

buro vandiedagen

Buro vandiedagen is in de zomer van 2013 opgericht als ontwerp bureau dat gespecialiseerd is in grafisch ontwerp, typografie, illustratie en webdesign voor kleine bedrijven, kunstenaars en andere creatievelingen. Dit gebeurd altijd in nauwe samenwerking met de klant.

Een kleine selectie van wat Bvdd ontwerpt

Buro vandiedagen maakt verschillende ontwerpen zoals promotie materiaal, posters, identiteit & branding (logo ontwerp, visitekaartjes), boeken, websites & blog elementen, kaarten & uitnodigingen (zoals voor bruiloften, wenskaarten en geboortekaartjes) , persoonlijke ontwerpen en nog meer.

de naam | buro vandiedagen

De naam buro vandiedagen komt van de uitdrukking: er zijn van die dagen… Het is het gevoel dat je krijgt voor of op de dagen van de week. Sommige zijn goede dagen, andere minder, soms zijn ze ok en soms is het een blauwe maandag. Het maakt niet uit wat voor een dag het is zolang je er maar een van maakt die er toe doet.

Zullen we afspreken?

Als je hallo wil zeggen, een afspraak wil maken of onderzoeken hoe we samen zouden kunnen werken, stuur me een bericht en ik zal contact met je opnemen. Ik ben beschikbaar voor grafische ontwerp opdrachten, projecten, samenwerkingsverbanden of gewoon om in contact te komen. Ik kom graag een (virtuele) kop thee drinken! CONTACT OPNEMEN »